Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe

Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe
Sânii de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $6.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână șalotă, cireșe tartă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Sâni de rață cu parfum de fenicul cu sos Pinot Noir, Rață Arsă Cu Reducere Pinot Noir / Rodii, și Plăcinte de mână cu cireșe dulci cu Pinot Noir și vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand usor dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform (aproximativ 1 minut). Continuați să gătiți 5 minute sau până devin aurii (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă cireșele și oțetul (zahărul caramelizat se va întări și se va lipi de lingură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
OțetOțet
ZahărZahăr
3
Puneți tigaia la foc mic până se topește zahărul caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați 1/8 linguriță sare și piper peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
6
Adăugați rața în tigaie; gatiti 5 minute. Întoarceți rața; gatiti 4 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți din tigaie; lasa sa stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Tăiați rața peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Rață întreagăRață întreagă
9
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei, șalotă și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați vin în tigaie; creșteți căldura la mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
13
Se toarnă amestecul de vin printr-o sită fină în amestecul de cireșe; aruncați solidele. Aduceți amestecul de cireșe la foc mic la foc mediu. Se amestecă smântâna; se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CremăCremă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
14
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
15
Serviți sosul peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista