Piept de rață cu pere prăjite și tăiței reci de susan

Piept de rață cu pere prăjite și tăiței reci de susan
Sânii de rață cu pere prăjite și tăiței reci de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1074 calorii, 40g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de tăiței de hrișcă, sare și piper kosher, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Încercați Fidea rece de susan cu carne de porc prăjită, Fidea Rece De Susan, și Fidea Rece De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți perele pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se presară sare și piper și se stropesc cu 1 lingură de ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
4
Puneți-le în cuptor și prăjiți 15 până la 20 de minute, până când sunt foarte fragede când sunt străpunse cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, puneți sânii de rață pe o placă de tăiere cu pielea în sus și înscrieți peste tot într-un model minuscul, astfel încât grăsimea să se redea și pielea să fie crocantă. Condimentați peste tot cu sare și piper și stropiți cu 1 lingură de ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Adăugați sânii într-o tigaie din oțel inoxidabil la foc mediu, cu pielea în jos și gătiți încet timp de aproximativ 12 până la 15 minute până când grăsimea este redată și pielea este rumenită și crocantă. Ocazional, scoateți grăsimea într-un castron. Întoarceți sânii și gătiți încă 1 până la 2 minute pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați rața pe o tăietură pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Pentru a servi, tăiați sânii de rață transversal, într-un unghi, în 8 felii fiecare. Mound fidea de susan uniform între 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați o jumătate de piept de rață feliat în fiecare castron împreună cu o jumătate de piersică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se ornează cu năsturel și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați tăiței și amestecați pentru a nu se lipi. Gatiti pana abia fraged si inca ferm, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Se scurge imediat și se clătește sub apă curentă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți tăiței foarte bine, transferați într-un castron larg de servire și aruncați imediat cu 3 linguri de ulei de susan, astfel încât să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, faceți sosul. Într-o cratiță, încălziți 1/4 cană de ulei de susan la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați ghimbirul, usturoiul și chile. Gatiti, amestecand un minut, pana cand legumele sunt moi si parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
7
Puneți într-un blender împreună cu zahărul brun, untul de arahide, oțetul, sosul de soia, apa fierbinte, sosul de chili și restul de 2 linguri de ulei de susan. Puree și frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie uscată la foc mediu-mic până se rumenesc. (Agitați tigaia constant pentru a împiedica arderea semințelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Puneți tăiței într-un castron de servire și aruncați cu sosul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se presară cu semințele de susan și ceapa verde și se servește cu pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista