Piept de rață cu Escarolă și pâine prăjită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pieptul de rață cu Escarolă și pâine prăjită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 344 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați în diagonală pâine 1, ghimbir murat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, și Picioare de rață fierte și piept de rață saut.
Instrucțiuni
Trageți pielea de la rață, tăind acolo unde este necesar pentru a elibera.
Așezați pielea plată într - o tigaie cu lățimea de 9 sau 10 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până se rumenesc, aproximativ 30 de minute; întoarceți pielea de mai multe ori.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se toarnă grăsimea din tigaie într-un recipient; rezervă. Ștergeți tigaia curată; pus deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Pe măsură ce pielea se coace, amestecați sare și zahăr și frecați peste sânii de rață. Puneți carnea într-un castron și lăsați să stea 15 până la 20 de minute, apoi clătiți bine și uscați. Aruncați lichidul care se formează.
Clătiți și scurgeți escarola, tăiați miezul și tocați grosolan frunzele.
Periați ușor o parte a fiecărei felii de pâine cu 2 lingurițe de grăsime de rață rezervată. Puneți pâinea, cu grăsimea în sus, într - un singur strat într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți în cuptorul 300 până la aur pal și crocant, 20 până la 25 de minute. Păstrați cald.
Puneți 2 lingurițe de grăsime de rață rezervată într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați sânii și rumeniți pe fiecare parte, aproximativ 6 minute în total. Puneți rața și tigaia în cuptorul 300.
Coaceți până când sânii sunt doar roz în centru (130 până la 140; tăiați pentru a testa), aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor. Păstrând sânii calzi, lăsați să stea cel puțin 10 minute pentru ca sucurile să se așeze.
Între timp, tăiați fin pielea de rață, readuceți-o în tigaie și dați-o la cuptor.
Coaceți până la sfârâit, aproximativ 15 minute. Păstrați cald.
Când sânii s - au odihnit cel puțin 5 minute, puneți 1 linguriță de grăsime de rață și bulionul de pui într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare.
Adăugați escarole și amestecați până abia se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați escarola pe 4 farfurii încălzite.
Feliați sânii de rață peste Bob și așezați porții egale pe farfurii.
Se presară cu piele de rață. Însoțiți cu pâine prăjită, wasabi și ghimbir murat.