Piept de rață cu Escarolă și pâine prăjită

Piept de rață cu Escarolă și pâine prăjită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pieptul de rață cu Escarolă și pâine prăjită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 344 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați în diagonală pâine 1, ghimbir murat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, și Picioare de rață fierte și piept de rață saut.

Instrucțiuni

1
Trageți pielea de la rață, tăind acolo unde este necesar pentru a elibera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Așezați pielea plată într - o tigaie cu lățimea de 9 sau 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți într-un cuptor de 350 până se rumenesc, aproximativ 30 de minute; întoarceți pielea de mai multe ori.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Se toarnă grăsimea din tigaie într-un recipient; rezervă. Ștergeți tigaia curată; pus deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pe măsură ce pielea se coace, amestecați sare și zahăr și frecați peste sânii de rață. Puneți carnea într-un castron și lăsați să stea 15 până la 20 de minute, apoi clătiți bine și uscați. Aruncați lichidul care se formează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Clătiți și scurgeți escarola, tăiați miezul și tocați grosolan frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
8
Periați ușor o parte a fiecărei felii de pâine cu 2 lingurițe de grăsime de rață rezervată. Puneți pâinea, cu grăsimea în sus, într - un singur strat într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți în cuptorul 300 până la aur pal și crocant, 20 până la 25 de minute. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Puneți 2 lingurițe de grăsime de rață rezervată într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați sânii și rumeniți pe fiecare parte, aproximativ 6 minute în total. Puneți rața și tigaia în cuptorul 300.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Coaceți până când sânii sunt doar roz în centru (130 până la 140; tăiați pentru a testa), aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din cuptor. Păstrând sânii calzi, lăsați să stea cel puțin 10 minute pentru ca sucurile să se așeze.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Între timp, tăiați fin pielea de rață, readuceți-o în tigaie și dați-o la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Coaceți până la sfârâit, aproximativ 15 minute. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Când sânii s - au odihnit cel puțin 5 minute, puneți 1 linguriță de grăsime de rață și bulionul de pui într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați escarole și amestecați până abia se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
17
Folosind o lingură cu fante, transferați escarola pe 4 farfurii încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
18
Feliați sânii de rață peste Bob și așezați porții egale pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
19
Se presară cu piele de rață. Însoțiți cu pâine prăjită, wasabi și ghimbir murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
WasabiWasabi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rață întreagăRață întreagă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista