Piept de rață cu CR Aproxormme FRA și struguri prăjiți

Niciodată nu poți avea prea multe rețete felul principal, asa ca da piept de rață cu CR fra fra fra FRA și struguri prăjiți o încercare. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână fructe de ienupăr, sare kosher grosieră, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Rață Cu Saban Și Struguri, Melissa Clark ' s arsed piept de rață cu Garam Masalan și struguri, și Prăjită Smochine Cu Vanilie Crème Fraîche.
Instrucțiuni
Folosind cuțit ascuțit, scor piele de piept de rață în diagonală pentru a crea 3/4-inch-model de diamant larg.
Presărați boabe de ienupăr zdrobite și cimbru pe ambele părți ale sânului; apăsați pentru a adera.
Așezați pe foaia de copt cu margini, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 500 F. Aranjați ciorchinii de struguri într-un singur strat pe foaia de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare kosher și piper. Prăjiți până când pielea este ușor crocantă, dar strugurii sunt încă moi și suculenți în interior, aproximativ 14 minute. Mișto. (Se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Presărați ambele părți ale sânilor de rață cu sare și piper.
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu.
Adăugați rață, cu pielea în jos; gătiți până când aproape toată grăsimea este redată, aproximativ 7 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când pielea este maro și crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți rața și gătiți aproximativ 3 minute mai mult pentru mediu-rar.
Lasă rața să se odihnească 5 minute.
Împărțiți rucola între 6 farfurii. Tăiați subțire sânii de rață transversal și ventilați ușor; așezați 1 sân deasupra rucola pe fiecare farfurie.
Drizzle CR aproxumme fra peste fiecare sân. Împărțiți strugurii între farfurii.