Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat

Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat
Sânii de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 217 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, sâni de rață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza gutui ai putea urma acest curs principal cu Gutui-Mere Crocante ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat, Piept de rață prăjită cu cinci condimente, și Cinci Condimente Prăjită Piept De Rață Reteta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rezervați 4 sferturi de gutui și 3/4 cană lichid de braconaj din gutui fiert. Rezervați sferturile de gutui rămase și lichidul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
2
Tăiați 4 sferturi de gutui în cuburi; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
3
Combinați 1/2 cană lichid de braconaj rezervat, pulbere cu cinci condimente, ghimbir și usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Adăugați rață în pungă; sigilați și aruncați pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 24 de ore sau până la 2 zile, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți rața din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Rață întreagăRață întreagă
7
Presărați rața uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Rață întreagăRață întreagă
8
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie; gătiți 1 1/2 minute sau până când pielea se rumeneste. Întoarceți carnea; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Puneți tava în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți rața din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Așezați rața, cu pielea în jos, pe o placă de tăiere sau pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Periați partea cărnoasă a raței cu restul de 1/4 cană de lichid de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
15
Căldură rezervat drippings în tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați sferturi de gutui cubate; sotati 5 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
17
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa verde feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
18
Îndepărtați pielea din rață; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
19
Tăiați rața în diagonală peste cereale în felii subțiri. Împărțiți feliile de rață uniform între fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 1/4 cană amestec de gutui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Rață întreagăRață întreagă
20
Serviți imediat.
21
Notă de vin: acești sâni de rață au totul-dulceață din gutui fiert, bogăție din rață și condimentare din pulberea cu cinci condimente. Există un vin care poate acționa ca un contrapunct perfect? Da: pinot noir. Un pinot de top va avea aciditatea pentru a echilibra bogăția raței în timp ce posedă note de grație de fructe coapte și condimente pentru a reflecta gutui și pudra de cinci condimente. O alegere grozavă: Alderbrook Pinot Noir 2002 din valea râului rus din California (24 USD). - Alina Gorghiu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
GutuiGutui
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Rață întreagăRață întreagă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista