Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat

Sânii de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 217 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, sâni de rață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza gutui ai putea urma acest curs principal cu Gutui-Mere Crocante ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat, Piept de rață prăjită cu cinci condimente, și Cinci Condimente Prăjită Piept De Rață Reteta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 4 sferturi de gutui și 3/4 cană lichid de braconaj din gutui fiert. Rezervați sferturile de gutui rămase și lichidul pentru o altă utilizare.
Tăiați 4 sferturi de gutui în cuburi; deoparte.
Combinați 1/2 cană lichid de braconaj rezervat, pulbere cu cinci condimente, ghimbir și usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați rață în pungă; sigilați și aruncați pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 24 de ore sau până la 2 zile, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți rața din marinată; aruncați marinada.
Presărați rața uniform cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie; gătiți 1 1/2 minute sau până când pielea se rumeneste. Întoarceți carnea; gatiti 1 minut.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți rața din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie.
Așezați rața, cu pielea în jos, pe o placă de tăiere sau pe o suprafață de lucru.
Periați partea cărnoasă a raței cu restul de 1/4 cană de lichid de braconaj.
Căldură rezervat drippings în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați sferturi de gutui cubate; sotati 5 minute sau pana se rumenesc.
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa verde feliată.
Îndepărtați pielea din rață; aruncați.
Tăiați rața în diagonală peste cereale în felii subțiri. Împărțiți feliile de rață uniform între fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 1/4 cană amestec de gutui.
Notă de vin: acești sâni de rață au totul-dulceață din gutui fiert, bogăție din rață și condimentare din pulberea cu cinci condimente. Există un vin care poate acționa ca un contrapunct perfect? Da: pinot noir. Un pinot de top va avea aciditatea pentru a echilibra bogăția raței în timp ce posedă note de grație de fructe coapte și condimente pentru a reflecta gutui și pudra de cinci condimente. O alegere grozavă: Alderbrook Pinot Noir 2002 din valea râului rus din California (24 USD). - Alina Gorghiu