Piept de rață crocant cu mandarine glazurate Balsamic

Sânii de rață crocanți cu mandarine glazurate balsamice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mandarine, unt, sâni de rață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Rață Cu Smochine Prăjite Și Glazură Balsamică, Piept de rață frecat de coriandru cu portocale glazurate, și Cranberry Thai Curry Glazurate Rață Sânii Cu Nucă De Cocos Piure Po pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare, de preferință fontă, la foc mediu până când este foarte fierbinte. Folosind un prosop de hârtie, uscați ambele părți ale raței.
Presărați ambele părți cu 3/4 linguriță. sare totală.
Așezați rața în tigaie, cu pielea în jos. Reduceți imediat căldura la minim.
Gătiți rața încet, fără să vă întoarceți, până când s-a redat multă grăsime și pielea este crocantă, aproximativ 20 de minute; reduceți temperatura dacă pielea începe să se întunece prea mult. Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Așezați un suport de răcire deasupra unei foi de copt cu margini.
Transferați rața în raft, cu pielea în sus. Prăjiți până când ați terminat așa cum doriți, aproximativ 10 minute pentru mediu.
Scoateți rața din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, turnați grăsimea de rață într-o ceașcă de măsurare; dacă este necesar, adăugați unt pentru a face 1/4 cană. Întoarceți grăsimea în tigaie, încălzind la foc mic până se încălzește.
Bateți în oțet și restul de 1/4 linguriță. sare.
Adăugați segmente de mandarină, amestecând ușor pentru a combina. Feliați rața prin piele în 1/2-in.- bucăți groase și așezate pe farfurii. Lingurați mandarine cu sos peste rață.
* Căutați oțet balsamic de înaltă calitate, cu o consistență siropoasă, cum ar fi marca Cavalli (aproximativ 2 USD 2/4-oz. sticlă; amazon.com).