Piept de rață crocant cu mandarine glazurate Balsamic

Piept de rață crocant cu mandarine glazurate Balsamic
Sânii de rață crocanți cu mandarine glazurate balsamice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mandarine, unt, sâni de rață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Rață Cu Smochine Prăjite Și Glazură Balsamică, Piept de rață frecat de coriandru cu portocale glazurate, și Cranberry Thai Curry Glazurate Rață Sânii Cu Nucă De Cocos Piure Po pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare, de preferință fontă, la foc mediu până când este foarte fierbinte. Folosind un prosop de hârtie, uscați ambele părți ale raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Presărați ambele părți cu 3/4 linguriță. sare totală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Așezați rața în tigaie, cu pielea în jos. Reduceți imediat căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Gătiți rața încet, fără să vă întoarceți, până când s-a redat multă grăsime și pielea este crocantă, aproximativ 20 de minute; reduceți temperatura dacă pielea începe să se întunece prea mult. Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați un suport de răcire deasupra unei foi de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Transferați rața în raft, cu pielea în sus. Prăjiți până când ați terminat așa cum doriți, aproximativ 10 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
7
Scoateți rața din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, turnați grăsimea de rață într-o ceașcă de măsurare; dacă este necesar, adăugați unt pentru a face 1/4 cană. Întoarceți grăsimea în tigaie, încălzind la foc mic până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
9
Bateți în oțet și restul de 1/4 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați segmente de mandarină, amestecând ușor pentru a combina. Feliați rața prin piele în 1/2-in.- bucăți groase și așezate pe farfurii. Lingurați mandarine cu sos peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
11
* Căutați oțet balsamic de înaltă calitate, cu o consistență siropoasă, cum ar fi marca Cavalli (aproximativ 2 USD 2/4-oz. sticlă; amazon.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista