Piept de rață crocant cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață crocanți cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle. O porție conține 645 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $12.46 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, ulei de struguri, ulei de alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sâni De Rață Cu Crustă De Coriandru, Piept de rață cu crustă de piper cu sos de cireșe, și Piept De Pui Cu Crustă De Migdale.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați vinul de miere cu 1/4 cană plus 1 lingură de port alb, demi-glace și sucul de lămâie și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Portul Alb
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă 1 lingură de unt și miere de castane și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Castane
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Încălziți o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați rața, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea este aurie și crocantă, 15 minute; scoateți grăsimea pe măsură ce se acumulează în tigaie. Condimentați rața, apoi întoarceți pielea sânilor cu fața în sus și gătiți timp de 7 minute mai mult pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați rața pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în sus și presărați migdalele Jordan tocate, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iordania Migdale
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Transferați rața în centrul cuptorului și fierbeți timp de aproximativ 2 minute, sau până când zahărul este caramelizat; întoarceți foaia de copt după cum este necesar pentru o rumenire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați sânii de rață să se odihnească înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
9
Într-o tigaie medie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați galbenele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când lichidul lor s-a evaporat și se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Condimentați galbenele cu sare și piper negru, adăugați șalota și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ciuperci Chanterelle
Frișcă Suplimentară Groasă
11
Într-un castron mare, bateți uleiurile de nucă, semințe de struguri și alune cu oțetul și restul de 1 lingură de port alb. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portul Alb
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați frise și chanterelles, condimentați cu sare și piper cayenne și aruncați pentru a acoperi. Mound salata pe plăci. Reîncălziți sosul de vin cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ciuperci Chanterelle
Mied
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Tăiați sânii de rață transversal în felii de 1/2 inch și aranjați-i lângă salată.