Piept De Rață Condimentat Ars

Piept De Rață Condimentat Ars
Arsed condimentat rață sânii este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 297 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți piept de rață, cuișoare, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Piept De Rață Ars Cu Portocale De Sânge, Piept de rață ars cu Chutney de fructe de Port, și Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scorați partea pielii sânilor de rață într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2
Într-o tigaie uscată, prăjiți boabele de ienupăr la foc moderat până când sunt strălucitoare, aproximativ 1 1/2 minute, având grijă să nu le ardeți. Transferați imediat boabele de ienupăr într-un mortar sau râșniță de condimente și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați nucșoara, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele, piperul și 1/2 linguriță de sare în mortar și măcinați până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Transferați condimentele într-un castron mic și amestecați armagnacul și muștarul pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Frecați pasta de condimente pe toate jumătățile de piept de rață. Puneți sânii de rață într-un vas de sticlă sau ceramică, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 6 și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Pastă De CondimentePastă De Condimente
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Scoateți sânii de rață din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți o tigaie medie grea la foc moderat până când este foarte fierbinte. Puneți sânii de rață în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste și grăsimea începe să se topească, aproximativ 3 minute. Reglați căldura după cum este necesar dacă pielea se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți tigaia de pe foc și transferați sânii pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scurgeți grăsimea și ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți sânii de rață în tigaie, cu carnea în jos și gătiți la foc moderat timp de 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Transferați rața într-un vas mic de copt și păstrați-l cald în cuptor în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Adăugați vinul roșu și oțetul în tigaie și aduceți la foc mic, amestecând cu o lingură de lemn pentru a elibera toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti sosul pana se reduce la 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se ia de pe foc și se învârte în unt. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
14
Feliați sânii de rață pe diagonală și ventilați-i pe farfurii încălzite sau pe un platou încălzit. Puneți sosul peste rață și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista