Piept De Rață Condimentat Ars
Arsed condimentat rață sânii este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 297 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți piept de rață, cuișoare, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Piept De Rață Ars Cu Portocale De Sânge, Piept de rață ars cu Chutney de fructe de Port, și Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scorați partea pielii sânilor de rață într-un model de diamant.
Într-o tigaie uscată, prăjiți boabele de ienupăr la foc moderat până când sunt strălucitoare, aproximativ 1 1/2 minute, având grijă să nu le ardeți. Transferați imediat boabele de ienupăr într-un mortar sau râșniță de condimente și lăsați să se răcească complet.
Adăugați nucșoara, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele, piperul și 1/2 linguriță de sare în mortar și măcinați până la o pulbere fină.
Transferați condimentele într-un castron mic și amestecați armagnacul și muștarul pentru a face o pastă.
Frecați pasta de condimente pe toate jumătățile de piept de rață. Puneți sânii de rață într-un vas de sticlă sau ceramică, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 6 și până la 24 de ore.
Scoateți sânii de rață din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți o tigaie medie grea la foc moderat până când este foarte fierbinte. Puneți sânii de rață în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste și grăsimea începe să se topească, aproximativ 3 minute. Reglați căldura după cum este necesar dacă pielea se rumeneste prea repede.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați sânii pe o farfurie.
Scurgeți grăsimea și ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți sânii de rață în tigaie, cu carnea în jos și gătiți la foc moderat timp de 5 minute mai mult.
Transferați rața într-un vas mic de copt și păstrați-l cald în cuptor în timp ce pregătiți sosul.
Adăugați vinul roșu și oțetul în tigaie și aduceți la foc mic, amestecând cu o lingură de lemn pentru a elibera toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti sosul pana se reduce la 3 linguri.
Se ia de pe foc și se învârte în unt. Condimentează sosul cu sare și piper.
Feliați sânii de rață pe diagonală și ventilați-i pe farfurii încălzite sau pe un platou încălzit. Puneți sosul peste rață și serviți imediat.