Piept de rață ars cu sos de ghimbir-rubarbă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de rață ars cu sos de ghimbir-rubarbă. O porție conține 348 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piept de rață, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de rață ars cu sos de smochine, Piept de rață ars cu sos de tigaie de mure, și Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 18 minute). Se amestecă conservele și 1/4 linguriță sare; gatiti 1 minut. Se strecoară amestecul de vin printr-o sită peste un bol. Aruncați solidele.
Presărați rața cu 1/4 linguriță sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați rață; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Tăiați rața în diagonală peste Bob în felii subțiri; serviți cu sos.