Piept de rață ars cu salată de Bulgur și sos de portocale

Piept de rață ars cu salată de Bulgur și sos de portocale
Piept de rață ars cu salată Bulgur și pansament portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 470 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați grâu crăpat, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Încercați Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale, Salată De Piept De Rață Arsă, și Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți bulionul la fiert și adăugați bulgur. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Puf cu o furculiță; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Așezați cartoful dulce pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Combinați afine și apă clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se scurge bine.
7
Combinați bulgur, cartof dulce, afine și salată verde într-un castron; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, aruncând bine. Acoperiți amestecul de cartofi dulci și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
BulgurBulgur
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Combinați concentratul de suc, uleiul, șalotele și apa într-un blender; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Înfășurați mânerul unei tigaie mari antiaderente cu folie și puneți tigaia (acoperită cu spray de gătit) la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Presărați rața cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Rață întreagăRață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie; reduceți căldura la mediu și sotati 20 de minute sau până când pielea se rumeneste (turnați frecvent grăsimea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Puneți tigaia în cuptor și coaceți rața la 400 timp de 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Îndepărtați și aruncați pielea din rață și tăiați rața în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
14
Aranjați salata bulgur și rața pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; stropiți cu pansament portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Rață întreagăRață întreagă
15
Notă: înlocuiți rață de porc sau piept de pui, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Rață întreagăRață întreagă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista