Piept de rață ars cu salată de Bulgur și sos de portocale
Piept de rață ars cu salată Bulgur și pansament portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 470 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați grâu crăpat, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Încercați Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale, Salată De Piept De Rață Arsă, și Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aduceți bulionul la fiert și adăugați bulgur. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Puf cu o furculiță; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Așezați cartoful dulce pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Combinați afine și apă clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se scurge bine.
7
Combinați bulgur, cartof dulce, afine și salată verde într-un castron; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, aruncând bine. Acoperiți amestecul de cartofi dulci și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Bulgur
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Combinați concentratul de suc, uleiul, șalotele și apa într-un blender; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Înfășurați mânerul unei tigaie mari antiaderente cu folie și puneți tigaia (acoperită cu spray de gătit) la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Presărați rața cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Rață întreagă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie; reduceți căldura la mediu și sotati 20 de minute sau până când pielea se rumeneste (turnați frecvent grăsimea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Puneți tigaia în cuptor și coaceți rața la 400 timp de 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Îndepărtați și aruncați pielea din rață și tăiați rața în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
14
Aranjați salata bulgur și rața pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; stropiți cu pansament portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
3 Bețișoare De Covrig
Rață întreagă
15
Notă: înlocuiți rață de porc sau piept de pui, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Rață întreagă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ