Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață prăjiți cu Chutney de fructe de Port. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare și piper, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de rață cu sos de port de mure, Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, și Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați portul cu smochinele tocate, zahărul brun, oțetul balsamic și crenguța de rozmarin și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Port
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă merișoarele și zahărul granulat în smochine. Gatiti chutney - ul la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand merisoarele se inmoaie, 6 pana la 8 minute. Aruncați rozmarinul și transferați chutney-ul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, încălziți o tigaie mare și grea la foc moderat până când tigaia este foarte fierbinte, dar nu fumează. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și adăugați-i, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti pana cand pielea se rumeneste profund si grasimea este redata, aproximativ 12 minute. Aruncați grăsimea. Întoarceți rața și gătiți timp de 5 până la 7 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Rață
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați sânii de rață pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Tăiați subțire sânii în cruce și serviți cu chutney cald.