Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Pieptul de pui și caserola de ciuperci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 180 de calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu coajă subțire, sherry cremă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Piept De Pui, Vidalia / caserola cu piept de pui cu ceapa dulce, și Cuptor cu usturoi piept de pui prăjit cu os în piele (alias piept de pui despicat).
Instrucțiuni
1
Se toarnă esența de ciuperci în valoare de o rețetă printr - o strecurătoare fină într-o tigaie de 4 până la 5 litri; aruncați ghimbirul. Puneți ciupercile într - o caserolă ovală superficială de 10 până la 11 inci (aproximativ 2 1/2 qt.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie
2
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal în două bucăți mai subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
3
Adăugați pui, 1/2 cană de ceapă verde, capere, sherry, sos de soia și ghimbir în ciuperci; se amestecă și se întinde la nivel. Acoperiți caserola bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ciuperci
Sos De Soia
Pui întreg
Capere
Ghimbir
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Coaceți puiul într-un cuptor 375 până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), aproximativ 15 minute; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
În timp ce puiul se coace, adăugați cartofi și tarhon în bulionul de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt suficient de moi pentru a se zdrobi ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cartofi
Tarhon
Pui întreg
Bulion
6
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Turnați lichidul înapoi în tigaie și puneți cartofii în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
8
Descoperiți puiul și scurgeți sucurile în tigaie. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la aproximativ 3/4 cană, 4 până la 5 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 lingură de apă și amestecați în lichid clocotit; se amestecă până fierbe din nou și se ia de pe foc. Întoarceți cuptorul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
9
Între timp, cu un tocător de cartofi sau un mixer, zdrobiți cartofii până se omogenizează, adăugând suficient lapte pentru textura dorită. Împingeți puiul și ciupercile spre centrul caserolei pentru a lăsa un spațiu de 1 inch în jurul marginii. Puneți cartofii (sau treceți printr-o pungă de patiserie cu un vârf mare simplu sau stea) în spațiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cartofi
Pui întreg
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Sac De Patiserie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă sosul peste amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
11
Presărați cartofii cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
12
Se fierbe aproximativ 4 inci de la căldură până când brânza se rumeneste foarte ușor, aproximativ 4 minute.