Piept de pui învelit cu Prosciutto cu brânză de capră cu ierburi

Sânii de pui înveliți cu Prosciutto cu brânză de capră cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 362 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, busuioc, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi, sâmbătă simplă: prosciutto învelit și pui umplut cu brânză de capră, și Piept De Pui Învelit Cu Prosciutto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se întinde 1 lingură de ulei de măsline pe o foaie de copt și se lasă deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Amestecați șalotele și gătiți până devin translucide, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul, cimbru, sare și piper; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Transferați amestecul de șalotă într-un castron.
Se amestecă brânza de capră, curmalele și busuiocul; se amestecă până se combină bine.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați o fantă lungă de 1 inch în partea groasă a fiecărui piept de pui. Lucrați degetele în fantă și extindeți fanta pentru a forma un buzunar în carnea de sân. Cu degetele sau cu o lingură, umpleți fiecare piept de pui cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de brânză de capră. Ștergeți orice amestec de brânză din exteriorul pieptului de pui și înfășurați fiecare sân într-o felie de prosciutto, astfel încât deschiderea buzunarului să fie acoperită.
Așezați pieptul de pui, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de pui nu mai este roz și prosciutto este rumenit și crocant, aproximativ 40 de minute. Întoarceți pieptul de pui după 20 de minute.