Piept de pui umplut cu șuncă la grătar și elvețian

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Pieptul de pui umplut cu șuncă la grătar și elvețian ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de șuncă, sare condimentată, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Cheddar La Grătar, Piept De Pui Umplut Cu Anghinare Cu Spanac La Grătar, și Piept de pui la grătar umplut cu brânză și piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Aplatizați fiecare jumătate de piept de pui la o grosime de 1/4 inch între foile de folie de plastic sau hârtie cerată.
Așezați felia de brânză și felia de șuncă în centrul fiecărui piept de pui; rulati. Asigurați-vă cu frigarui mici de metal.
Se presară sare și piper condimentate.
Rezervați 1/4 cană din pansament. Acoperiți și grătați rulourile de pui la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, periat cu restul de 1/4 cană de pansament în ultimele 10 minute de grătar, până când sucul de pui nu mai este roz în centru.
Serviți rulouri de pui cu pansament rezervat.