Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi

Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sânii de pui umpluți cu usturoi și brânză de capră cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 244 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, cap de usturoi, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Prăjit Umplut Cu Brânză De Capră Și Usturoi Proaspăt, Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, și Piept De Pui Umplut Cu Brânză De Capră Și Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați pulpa de usturoi și brânza, amestecând bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
5
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 4 lingurițe de amestec de brânză în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
6
Presărați puiul uniform pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 165; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista