Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi

Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sânii de pui umpluți cu usturoi și brânză de capră cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 244 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, cap de usturoi, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Prăjit Umplut Cu Brânză De Capră Și Usturoi Proaspăt, Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, și Piept De Pui Umplut Cu Brânză De Capră Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi și brânza, amestecând bine; pus deoparte.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 4 lingurițe de amestec de brânză în fiecare buzunar.
Presărați puiul uniform pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți puiul.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 165; lăsați să stea 5 minute.