Piept de pui umplut cu sparanghel și orez parmezan

Piept de pui umplut cu sparanghel și orez parmezan
Sânii de pui umpluți cu sparanghel și orez parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 558 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 166 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, brânză cheddar, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Parmezan, Sparanghel-Piept De Pui Umplute, și Piept de pui umplut cu sparanghel și Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați pieptul de pui între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați sparanghelul, praful de usturoi, sarea și piperul negru doar până când sparanghelul este verde strălucitor și începe să devină fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din căldură.
5
Așezați fiecare piept de pui pe o suprafață de lucru și așezați o felie de șuncă pe pieptul aplatizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Puneți 1/4 din amestecul de sparanghel peste șuncă și acoperiți cu 1/4 din brânza Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Rotiți pieptul de pui în jurul umpluturii și fixați-l cu scobitori sau legați-l cu șnur de bucătărie din bumbac; așezați sânii umpluți într-un vas de copt de 9x13 inci, coaseți părțile laterale în jos. Topiți fiecare sân cu aproximativ 1/2 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc, 30 până la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui sân umplut ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C). Ungeți pieptul de pui umplut ocazional cu sucuri de tigaie în timp ce coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
În timp ce puiul se coace, aduceți bulionul de pui și 1 lingură de unt la fiert într-o cratiță. Se amestecă orezul și roșiile, se reduce focul la foc mic, se acoperă și se gătește orezul până se înmoaie și bulionul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Scoateți de pe foc și lăsați orezul să stea acoperit aproximativ 5 minute; amestecați parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Serviți sânii de pui umpluți pe orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui UmplutPiept De Pui Umplut
Orez FiertOrez Fiert
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista