Piept de pui umplut cu salată de roșii

Piept de pui umplute cu salata de rosii este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 356 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, roșii de carne de vită, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui umplut cu brânză, roșii și busuioc, Piept de pui umplut cu sos de roșii dulce și acru, și Bacon înfășurat Tahini și roșii uscate la soare umplute piept de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați anghinarea, parmezanul și 1 lingură de cimbru într-un bol mic.
Tăiați un buzunar de 2 inci în cea mai groasă parte a fiecărui piept de pui. Umpleți un sfert din amestecul de anghinare în fiecare buzunar. Frecați pieptul de pui cu 1 linguriță de ulei și condimentați cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mediu. Grătați puiul, întorcându-l o dată, până când este fiert, 6 până la 7 minute pe fiecare parte.
Amestecați roșiile, șalotul, oțetul, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și uleiul rămas și cimbru într-un bol mare. Feliați puiul, dacă doriți, și serviți cu salata de roșii și feliile de baghetă, dacă folosiți. Înlocuire: dacă nu vă pasă de anghinare, încercați să umpleți pieptul de pui cu una dintre următoarele: tapenadă de măsline; feta și nuci de pin; sau ardei roșii prăjiți și parmezan.