Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu mere, coacăze și chimen. O porție conține 329 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de ceapă, unt, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Mere, Coacăze Și Chimen, Piept de pui umplut cu mere cu glazură dulce de mere, și Piept De Pui Umplut Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Curățați și miez de măr și tăiați-l în zaruri de 1/4 inch. Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati semințele de chimion de la calibru, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Unt
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ceapa si saut-ul, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se adauga marul si telina si saut-ul, amestecand din cand in cand, pana cand este crocant-fraged, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Măr
4
Se ia de pe foc și se amestecă ingredientele de umplutură rămase. Se răcește complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pat de pui uscat și aranja, părțile jupuite în jos, pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Îndepărtați licitația (fâșia de file pe partea în care se afla osul sânului) din fiecare jumătate a sânului dacă este atașată și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
1
Începând din centrul capătului mai gros al sânului, introduceți un cuțit mic pe orizontală, oprindu-vă la aproximativ 1 inch de capătul opus. Deschideți incizia cu degetele pentru a crea un buzunar lat de 1 inch. Împachetați o șesime de umplutură în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
1
Pat de pui uscat și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți puiul în 2 loturi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, transferându-l într-o tigaie mică de prăjire ca rumenită (tigaie de rezervă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Prăjiți puiul în mijlocul cuptorului până când este gătit, 14 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
În timp ce puiul se prăjește, amestecați făina în grăsimea rămasă în tigaie și gătiți roux la foc moderat, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Bateți cidrul și bulionul și aduceți la fierbere, șoptind, apoi fierbeți, șoptind ocazional, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Lăsați puiul să stea 5 minute, apoi tăiați fiecare sân pe jumătate în diagonală în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
7
Adăugați orice sucuri din tigaie și sare și piper după gust la sos și lingură peste pui.