Piept de pui umplut cu mere, coacăze și chimen

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu mere, coacăze și chimen. O porție conține 329 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de ceapă, unt, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Mere, Coacăze Și Chimen, Piept de pui umplut cu mere cu glazură dulce de mere, și Piept De Pui Umplut Cu Mere.
Instrucțiuni
Curățați și miez de măr și tăiați-l în zaruri de 1/4 inch. Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati semințele de chimion de la calibru, amestecând, 1 minut.
Se adauga ceapa si saut-ul, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Se adauga marul si telina si saut-ul, amestecand din cand in cand, pana cand este crocant-fraged, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă ingredientele de umplutură rămase. Se răcește complet umplutura.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Pat de pui uscat și aranja, părțile jupuite în jos, pe o suprafață de lucru.
Îndepărtați licitația (fâșia de file pe partea în care se afla osul sânului) din fiecare jumătate a sânului dacă este atașată și rezervați pentru o altă utilizare.
Începând din centrul capătului mai gros al sânului, introduceți un cuțit mic pe orizontală, oprindu-vă la aproximativ 1 inch de capătul opus. Deschideți incizia cu degetele pentru a crea un buzunar lat de 1 inch. Împachetați o șesime de umplutură în fiecare buzunar.
Pat de pui uscat și se condimentează cu sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți puiul în 2 loturi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, transferându-l într-o tigaie mică de prăjire ca rumenită (tigaie de rezervă).
Prăjiți puiul în mijlocul cuptorului până când este gătit, 14 până la 16 minute.
În timp ce puiul se prăjește, amestecați făina în grăsimea rămasă în tigaie și gătiți roux la foc moderat, amestecând, 1 minut.
Bateți cidrul și bulionul și aduceți la fierbere, șoptind, apoi fierbeți, șoptind ocazional, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 8 minute.
Lăsați puiul să stea 5 minute, apoi tăiați fiecare sân pe jumătate în diagonală în treimi.
Adăugați orice sucuri din tigaie și sare și piper după gust la sos și lingură peste pui.