Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră

Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră
Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 166 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, herbes de provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc, și Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați anghinare și eșalotă; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Scoateți din tigaie; rece. Se amestecă brânza, 1/2 linguriță herbes de Provence, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de anghinare în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pui și presărați cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
7
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 1/2 linguriță herbes de Provence și bulion la tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați sucul și amidonul de porumb; se adaugă la amestecul de bulion, amestecând cu un tel. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pui întregPui întreg
BulionBulion
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
10
Garnisiți cu pătrunjel și fâșii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
LămâieLămâie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista