Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră
Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 166 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, herbes de provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc, și Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați anghinare și eșalotă; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ceapă Eșalotă
3
Scoateți din tigaie; rece. Se amestecă brânza, 1/2 linguriță herbes de Provence, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Brânză
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de anghinare în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
5
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pui și presărați cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Sare
7
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 1/2 linguriță herbes de Provence și bulion la tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Combinați sucul și amidonul de porumb; se adaugă la amestecul de bulion, amestecând cu un tel. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Pui întreg
Bulion
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
10
Garnisiți cu pătrunjel și fâșii de lămâie, dacă doriți.