Piept de pui umplut cu inimi de anghinare, brânză Feta, capere și măsline negre

Piept de pui umplut cu inimi de anghinare, brânză Feta, capere și măsline negre
Sânii de pui umpluți cu inimi de anghinare, brânză Feta, capere și măsline negre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 518 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de salată, măsline, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră, Paste de păr înger cu pui, inimi de anghinare, roșii, capere, Feta și lămâie, și Inimi Romaine cu brânză Feta, măsline negre și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătățile de piept de pui într-o pungă de plastic cu fermoar. Agitați sticla de pansament Italian și turnați în pungă. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi bine puiul cu pansamentul; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți jumătățile de piept de pui și scuturați excesul de marinată. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Așezați puiul între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Amestecați inimile de anghinare, măslinele, caperele și brânza feta într-un castron; lingură aproximativ 2 linguri din amestecul feta în mijlocul fiecărui piept de pui turtit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Rotiți fiecare piept de pui în jurul umpluturii și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Așezați pieptul de pui rulat în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul s-a rumenit și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista