Piept de pui umplut cu inimi de anghinare, brânză Feta, capere și măsline negre
Sânii de pui umpluți cu inimi de anghinare, brânză Feta, capere și măsline negre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 518 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de salată, măsline, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră, Paste de păr înger cu pui, inimi de anghinare, roșii, capere, Feta și lămâie, și Inimi Romaine cu brânză Feta, măsline negre și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de piept de pui într-o pungă de plastic cu fermoar. Agitați sticla de pansament Italian și turnați în pungă. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi bine puiul cu pansamentul; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt cu ulei de măsline.
Scoateți jumătățile de piept de pui și scuturați excesul de marinată. Aruncați marinada rămasă.
Așezați puiul între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch.
Amestecați inimile de anghinare, măslinele, caperele și brânza feta într-un castron; lingură aproximativ 2 linguri din amestecul feta în mijlocul fiecărui piept de pui turtit.
Rotiți fiecare piept de pui în jurul umpluturii și fixați-l cu scobitori.
Așezați pieptul de pui rulat în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul s-a rumenit și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute.