Piept de pui umplut cu Gouda și spanac

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Sânii de pui umpluți cu Goudan și spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 255 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper, nucșoară măcinată, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de pui umplut cu Goudan și spanac, Piept de pui umplut cu mere Gouda cu cartofi dulci prăjiți fumurii, și Piept de pui umplut cu spanac pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți tigaia pătrată de 9 inci.
Scoateți oasele din pieptul de pui. Nu îndepărtați pielea. Slăbiți pielea din pieptul de pui.
Într-un castron mediu, amestecați brânza, nucșoara și spanacul până se omogenizează bine.
Întindeți un sfert din amestec uniform între carne și pielea fiecărui piept de pui. Piele netedă peste sâni, înfășurându-se sub zone libere.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în tigaie.
Se presară sare și piper; stropiți cu unt.
Coaceți neacoperit 45 până la 55 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F).