Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare
Sânii de pui umpluți cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 477 calorii, 40g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți busuioc, ulei de măsline, anghinare marinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și uscat la soare, Piept de pui umplut cu brânză de capră și roșii uscate la soare, și Prosciutto și Fontina-piept de pui umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă anghinare, brânză, roșii și busuioc într-un castron mediu. Folosind un cuțit ascuțit mic și lucrând cu 1 piept de pui la un moment dat, tăiați fanta lungă de 2 inci orizontal în 1 parte a pieptului de pui. Mutați cuțitul înainte și înapoi în fantă pentru a forma buzunar. Împărțiți 1 cană de amestec de brânză între buzunarele de pui (restul de rezervă pentru frittata). Apăsați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Anghinare
Tomate
Pui întreg
Brânză
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
3
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare.