Piept de pui umplut cu cârnați italieni și pesmet

Piept de pui umplut cu cârnați italieni și pesmet
Pieptul de pui umplut cu cârnați italieni și pesmet este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, bulion de pui mai puțin de sodiu, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de pui umplut cu cârnați și busuioc (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit, și Ardei grași umpluți cu cârnați italieni de pui, orez și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carcasa din cârnați; crumble cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cârnați, ceapă și țelină; saut 5 minute sau până când cârnații se rumenesc și ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Adăugați vin în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand cea mai mare parte a lichidului este absorbita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Frecați fiecare parte a pâinii cu părțile tăiate de usturoi; aruncați usturoiul. Pâine sfărâmată grosier; se adaugă la amestecul de cârnați. Se amestecă pătrunjelul, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PâinePâine
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit; aruncați pentru a combina.
7
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
8
Așezați jumătate de umplutură pe o parte a fiecărei jumătăți de piept de pui, lăsând o margine de 1 inch în jurul laturilor. Îndoiți jumătatea rămasă din fiecare piept de pui peste umplutură și fixați-o cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UmpluturăUmplutură
9
Presărați puiul cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
10
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați jumătăți de piept de pui umplute în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați bulion de pui, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Scoateți murăturile din lemn; feliați sânii în jumătate.
14
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista