Pieptul de pui umplut cu Crab ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, ciuperci, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Crab, Piept De Pui Umplut Cu Crab, și Piept Elegant De Pui Umplut Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sos alb: topiți 3 linguri de unt într-o cratiță medie. Se amestecă făina până se omogenizează, apoi se amestecă treptat bulionul și laptele. Aduceți totul la fierbere; se fierbe, amestecând, timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-o tigaie mare se topesc restul de 1 lingura de unt si se caleste ceapa la foc mediu pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați crab, ciuperci, pesmet, pătrunjel, sare, piper și 2 linguri din sosul alb pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® Neufchatel
1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Crabi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Căldură prin.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Puneți pieptul de pui la grosimea de 1/4 inch. Puneți aproximativ 1/4 din amestecul de crab pe marginea fiecărui piept de pui; rulați și fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Crabi
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
8
Așezați rulourile de pui într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch, apoi acoperiți cu sosul alb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Acoperiți vasul și coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se presară cu brânză și boia și se coace, neacoperit, încă 5 minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.