Piept De Pui Umplut Cu Cheddar La Grătar

Pieptul de pui umplut cu Cheddar la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cheddar, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Cheddar, Piept de pui umplut cu sparanghel și Cheddar, și Piept de pui umplut cu Broccoli și Cheddar – 5 puncte.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Se presară sare și piper.
Tăiați brânza în 4 felii, aproximativ 3x1x1/4 inch.
Așezați 1 felie de brânză în centrul fiecărei bucăți de pui.
Rotiți puiul în jurul brânzei, pliați în laturi.
Ungeți rulourile de pui cu unt.
Așezați rulourile de pui, cu cusătura în jos, pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți aproximativ 15 minute, întorcându-vă după 10 minute, până când sucul de pui nu mai este roz în centru.