Piept De Pui Umplut Cu Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu Cheddar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, salsa, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu sparanghel și Cheddar, Piept De Pui Umplut Cu Cheddar La Grătar, și Piept de pui umplut cu Broccoli și Cheddar – 5 puncte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. pulverizați tigaia pătrată, 9x9x2 inci, cu spray de gătit. Aplatizați fiecare jumătate de piept de pui la o grosime de 1/4 inch între foile de folie de plastic sau hârtie cerată.
Se presară sare și piper.
Tăiați brânza în 4 felii, aproximativ 3x1x1/4 inci.
Așezați 1 felie de brânză în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui.
Rotiți puiul în jurul brânzei, pliați în laturi.
Ungeți untul peste rulourile de pui.
Așezați puiul, cu cusătura în jos, în tigaie.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.