Pieptul de pui umplut cu ceapă Brie și caramelizat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piele, vin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Burgeri umpluți cu ceapă Brie și caramelizată, Piept de pui umplut cu brânză de capră, ceapă de primăvară caramelizată și cimbru, și Brie La Cuptor Și Cupe De Ceapă Caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa feliată; saut 30 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați usturoi feliat; saut 5 minute. Se amestecă 1/3 cană de vin; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Puneți amestecul de ceapă într-un castron; lasa sa se raceasca. Se amestecă Brie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1 1/2 linguri din amestecul de ceapă în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Încălziți 1/2 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați pui; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați 1/3 cană de vin, ceapă tocată, salvie și usturoi tocat în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare timp de 2 minute. Se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere și gătiți 7 minute sau până când se reduce la 3/4 cană. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Serviți sosul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe