Piept de pui umplut cu ceapă Brie și caramelizat
Pieptul de pui umplut cu ceapă Brie și caramelizat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piele, vin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Burgeri umpluți cu ceapă Brie și caramelizată, Piept de pui umplut cu brânză de capră, ceapă de primăvară caramelizată și cimbru, și Brie La Cuptor Și Cupe De Ceapă Caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa feliată; saut 30 de minute sau până se rumenesc.
Adăugați usturoi feliat; saut 5 minute. Se amestecă 1/3 cană de vin; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Puneți amestecul de ceapă într-un castron; lasa sa se raceasca. Se amestecă Brie, sare și piper.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1 1/2 linguri din amestecul de ceapă în fiecare buzunar.
Încălziți 1/2 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pui; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Adăugați 1/3 cană de vin, ceapă tocată, salvie și usturoi tocat în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare timp de 2 minute. Se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere și gătiți 7 minute sau până când se reduce la 3/4 cană. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu salvie proaspătă, dacă doriți.