Pieptul de pui umplut cu ceapă Brie și caramelizat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piele, vin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Burgeri umpluți cu ceapă Brie și caramelizată, Piept de pui umplut cu brânză de capră, ceapă de primăvară caramelizată și cimbru, și Brie La Cuptor Și Cupe De Ceapă Caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa feliată; saut 30 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoi feliat; saut 5 minute. Se amestecă 1/3 cană de vin; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Puneți amestecul de ceapă într-un castron; lasa sa se raceasca. Se amestecă Brie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1 1/2 linguri din amestecul de ceapă în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Încălziți 1/2 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pui; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați 1/3 cană de vin, ceapă tocată, salvie și usturoi tocat în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare timp de 2 minute. Se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere și gătiți 7 minute sau până când se reduce la 3/4 cană. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm