Piept de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză gorgonzola, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni, Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni, și Piept De Pui Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti guanciale intr-o tigaie mare rezistenta la cuptor la foc mediu 10 minute sau pana cand este crocanta, amestecand frecvent; scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
3
Combinați guanciale, 1 lingură de picături, brânză, roșii și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
Tomate
Brânză
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar; asigurați-vă cu un pick de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Brânză
5
Presărați ambele părți de pui uniform cu 1/4 linguriță de sare și piper rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
6
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați pui; saut 4 minute. Întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
9
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați murăturile din lemn.
11
Tăiați puiul în diagonală în felii groase de 1/2 inch, dacă doriți.