Piept de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză gorgonzola, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni, Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni, și Piept De Pui Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti guanciale intr-o tigaie mare rezistenta la cuptor la foc mediu 10 minute sau pana cand este crocanta, amestecand frecvent; scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante.
Combinați guanciale, 1 lingură de picături, brânză, roșii și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, amestecând bine.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar; asigurați-vă cu un pick de lemn.
Presărați ambele părți de pui uniform cu 1/4 linguriță de sare și piper rămase.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați pui; saut 4 minute. Întoarceți puiul.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când puiul este gata.
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați murăturile din lemn.
Tăiați puiul în diagonală în felii groase de 1/2 inch, dacă doriți.
Se servește cu sucuri de tigaie.