Piept de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola

Piept de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză gorgonzola, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni, Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni, și Piept De Pui Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti guanciale intr-o tigaie mare rezistenta la cuptor la foc mediu 10 minute sau pana cand este crocanta, amestecand frecvent; scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
3
Combinați guanciale, 1 lingură de picături, brânză, roșii și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
TomateTomate
BrânzăBrânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar; asigurați-vă cu un pick de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
5
Presărați ambele părți de pui uniform cu 1/4 linguriță de sare și piper rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
6
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pui; saut 4 minute. Întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați murăturile din lemn.
11
Tăiați puiul în diagonală în felii groase de 1/2 inch, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
12
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista