Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc
Sânii de pui umpluți cu brânză de capră și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica ou, sare și piper, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc, Piept De Pui Umplut Cu Brânză De Capră Și Măsline, și Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de pui de pui F. Lira între foi de hârtie cerată până la grosimea de 1/4 inch folosind ciocan de carne. Pat de pui uscat.
Combinați brânza, ceapa verde și busuiocul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți amestecul de brânză pe lungime peste jumătate din fiecare bucată de pui. Introduceți capetele scurte.
Rulați puiul, începând de la o parte lungă, în cilindri strânși. Tie se termină cu șir pentru a asigura. Înmuiați puiul în ou, permițând excesului să picure în castron.
Se rulează în pesmet, scuturând excesul. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. La frigider.)
Așezați puiul într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Se toarnă peste 2 linguri de unt topit.
Coaceți până la fiert, aproximativ 20 de minute.
Între timp, topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați vin și fierbeți 3 minute.
Adăugați stoc și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc și se învârte în 4 linguri de unt rece câte 1 bucată. Sos de sezon cu sare și piper proaspăt măcinat.
Tăiați rulourile transversal în runde groase de 1/2 inch. Ventilator pe plăci.
Serviți imediat, trecând sosul separat.