Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc

Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc
Sânii de pui umpluți cu brânză de capră și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica ou, sare și piper, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc, Piept De Pui Umplut Cu Brânză De Capră Și Măsline, și Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de pui de pui F. Lira între foi de hârtie cerată până la grosimea de 1/4 inch folosind ciocan de carne. Pat de pui uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
CuptorCuptor
2
Combinați brânza, ceapa verde și busuiocul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul de brânză pe lungime peste jumătate din fiecare bucată de pui. Introduceți capetele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Rulați puiul, începând de la o parte lungă, în cilindri strânși. Tie se termină cu șir pentru a asigura. Înmuiați puiul în ou, permițând excesului să picure în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se rulează în pesmet, scuturând excesul. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. La frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
RolaRola
6
Așezați puiul într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se toarnă peste 2 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Coaceți până la fiert, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Între timp, topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Adăugați vin și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Adăugați stoc și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
5
Se ia de pe foc și se învârte în 4 linguri de unt rece câte 1 bucată. Sos de sezon cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
UntUnt
SosSos
SareSare
6
Scoateți șirul din pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Tăiați rulourile transversal în runde groase de 1/2 inch. Ventilator pe plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Serviți imediat, trecând sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista