Piept de pui sotat cu ierburi proaspete și ghimbir

Pieptul de pui sotat cu ierburi proaspete și ghimbir este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 260 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bulion de pui, jumătăți de piept de pui, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Saut Varza De Bruxelles Mărunțită Cu Ierburi Proaspete Și Shal Crocant, Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete, și Linte de ghimbir cu morcovi și ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare până la sclipire. Condimentați ambele părți ale pieptului de pui cu sare și piper și așezați-le cu pielea în jos în tigaie. Gatiti, rotind o data, pana cand este ferm la atingere, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pieptul de pui pe o farfurie.
Adăugați sucul de lămâie în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de tigaie cu o lingură de lemn.
Adăugați bulionul de pui și ghimbirul și aduceți la fierbere. De pe foc, adăugați busuiocul și menta în tigaie și rotiți tigaia pentru a combina.
Împărțiți puiul între cele 2 farfurii și lingurați sosul de ierburi peste pui.