Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui saut cu sos cremos de nucă. Această rețetă servește 6 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de pătrunjel cu frunze plate, pâine veche de o zi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui sotat cu sos cremos de arpagic, Saut piept de pui cu sos de oțet balsamic, și Piept de pui ușor cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați crustele din pâine. Tăiați pâinea; combinați pâinea și bulionul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Combinați amestecul de pâine, nucile, frunzele de pătrunjel, sucul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, ardei roșu și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Presărați puiul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(fie Fie Obișnuit)
5
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați pui; gatiti 7 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați amestecul de bulion de pui în tigaie; gătiți până când este fierbinte și ușor îngroșat, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Pentru a servi, așezați 1 cană de spanac pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Așezați 1 jumătate de piept de pui pe fiecare porție; acoperiți fiecare cu aproximativ 2 1/2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Presărați 1 linguriță de pătrunjel tocat peste fiecare porție.