Piept de pui prăjit cu fasole Garbanzo, roșii și boia
Piept de pui prăjit cu fasole Garbanzo, roșii și boia de ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 384 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, roșii cherry, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui prăjit cu fasole Garbanzo, roșii și boia, Piept De Pui Prăjit Cu Fasole Garbanzo, Roșii Și Boia, și Pui Prăjit Și Chorizo Cu Fasole Garbanzo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450.
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Se toarnă 1 linguriță amestec de ulei condimentat într-un castron mic; se amestecă iaurtul și se lasă deoparte pentru sos.
Așezați puiul pe o foaie mare de copt cu margini. Frecați 2 linguri de amestec de ulei condimentat peste pui.
Adăugați fasole, roșii și 1/2 cană de coriandru la amestecul de ulei condimentat rămas; aruncați pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul de fasole în jurul puiului.
Presărați totul generos cu sare și piper.
Prăjiți până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Se presară cu 1/2 cană de coriandru.
Transferați puiul în farfurii. Lingura amestec de fasole peste.
Se servește cu sos de iaurt.
* Uneori etichetate Pimentuln Dulce sau Pimentuln de la Vera Dulce; disponibil la unele supermarketuri, la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la tienda.com.