Piept De Pui Prăjit Cu Arțar-Cimbru
Nevoie de o curs principal fără gluten? Pieptul de pui prăjit cu arțar-cimbru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 602 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, jumătăți de piept de pui pe piele, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Prăjit Cu Piele Crocantă + Sos De Tigaie Cu Cimbru De Rozmarin, Piept de pui cu sos Shiitake-cremă de cimbru și morcovi prăjiți, și Piept De Pui Prăjit Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc.
Încălziți cuptorul la 218°.linie tigaie de 13x9 inci cu folie.
Într-un castron mic, amestecați siropul, oțetul, cimbru, 1/2 linguriță sare și usturoiul.
Începând de pe o parte a fiecărui pui, lucrați încet degetele sub piele. Încercați să slăbiți legătura dintre piele și carne, nu să îndepărtați pielea.
Așezați puiul, cu pielea în sus, într-o tigaie căptușită cu folie. Pentru fiecare bucată de pui, folosiți o lingură pentru a stropi aproximativ 2 linguri din amestecul de sirop sub piele și întindeți uniform peste carne. Punctați fiecare cu 1 lingură de bucăți de unt. Înlocuiți uniform orice piele pe care ați deplasat-o. Frecați pielea cu ulei, apoi presărați cu 1/2 linguriță sare și piper.
Pui prăjit descoperit 30 până la 35 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când partea cea mai groasă este tăiată la os (180F).
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire pentru a lăsa sucurile să se reabsorbă.