Piept de pui picant și umplute cu porumb

Kale picant și porumb umplute piept de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 383 calorii, 54g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 129 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de jumătăți de piept de pui, suc de lămâie, brânză jack pepper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Piept de pui umplut dulce și picant, Aragaz lent de duminică: supă picantă de porumb și Kale, și Piept De Pui Umplut.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați varza, usturoiul și 1/4 linguriță de sare și gătiți, amestecând, până când varza se înmoaie și usturoiul este parfumat, aproximativ 5 minute.
Adăugați porumbul și gătiți, amestecând, până se încălzește, încă 2 până la 3 minute.
Se transferă într-un bol pentru a se răci ușor, apoi se amestecă brânza.
Introduceți un cuțit subțire în cea mai groasă parte a pieptului de pui și tăiați partea pentru a face un buzunar de 3 inci. Repetați cu pieptul de pui rămas. Apoi, umpleți uniform cu amestecul de kale.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la foarte cald, 3 până la 4 minute. Frecați pieptul de pui cu restul de 2 lingurițe ulei și presărați cu un total de 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați toți cei 4 sâni de pui în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Apoi reduceți căldura la mediu. Continuați să gătiți, întorcându-vă o dată la jumătate, până când tocmai ați gătit, încă aproximativ 14 minute. Introduceți un cuțit mic în partea superioară a puiului pentru a testa coacerea. Dacă rămân zone roz, acoperiți tigaia și continuați să gătiți până la opac.
Transferați puiul și orice bucăți de umplutură care au căzut în tigaie pe 4 farfurii. Amestecați bulionul și făina împreună într-un bol mic și apoi adăugați în tigaie. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă zeama de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul de tigaie peste pui.