Piept de pui picant și umplute cu porumb

Piept de pui picant și umplute cu porumb
Kale picant și porumb umplute piept de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 383 calorii, 54g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 129 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de jumătăți de piept de pui, suc de lămâie, brânză jack pepper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Piept de pui umplut dulce și picant, Aragaz lent de duminică: supă picantă de porumb și Kale, și Piept De Pui Umplut.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați varza, usturoiul și 1/4 linguriță de sare și gătiți, amestecând, până când varza se înmoaie și usturoiul este parfumat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați porumbul și gătiți, amestecând, până se încălzește, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se transferă într-un bol pentru a se răci ușor, apoi se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Introduceți un cuțit subțire în cea mai groasă parte a pieptului de pui și tăiați partea pentru a face un buzunar de 3 inci. Repetați cu pieptul de pui rămas. Apoi, umpleți uniform cu amestecul de kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la foarte cald, 3 până la 4 minute. Frecați pieptul de pui cu restul de 2 lingurițe ulei și presărați cu un total de 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați toți cei 4 sâni de pui în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Apoi reduceți căldura la mediu. Continuați să gătiți, întorcându-vă o dată la jumătate, până când tocmai ați gătit, încă aproximativ 14 minute. Introduceți un cuțit mic în partea superioară a puiului pentru a testa coacerea. Dacă rămân zone roz, acoperiți tigaia și continuați să gătiți până la opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Transferați puiul și orice bucăți de umplutură care au căzut în tigaie pe 4 farfurii. Amestecați bulionul și făina împreună într-un bol mic și apoi adăugați în tigaie. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se ia de pe foc, se amestecă zeama de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul de tigaie peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista