Piept de pui picant
Piept de pui Tangy este un curs principal care servește 2. O porție conține 494 calorii, 57G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cheddar, sos de grătar, slănină cu dungi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Pui Picant, și Sunny ' s sunca si branza umplute piept de pui (pui Cordon Bleu).
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-înalt și tapetați o foaie de copt cu folie.
Așezați pieptul de pui cu capul în jos pe folie, periați cu 1 lingură de sos de grătar, apoi grătiți timp de 5 minute. Întoarceți pieptul de pui, adăugați rashers de slănină în tavă, apoi reveniți la grătar pentru încă 5 minute.
Stropiți puiul cu sosul de grătar rămas, presărați brânză, apoi puneți-l înapoi sub grătar timp de 2-3 minute până când puiul este gătit, brânza clocotește și aurie, iar slănina este crocantă. Acoperiți puiul cu slănina pentru a servi.