Piept de pui Pecan umplut cu cremă de brânză și Broccoli
Piept de pui Pecan umplute cu cremă de brânză și Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 382 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, unt, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Brânză Cremă, Piept De Pui Umplut Cu Brânză Cremă Și Pesto, și Piept de pui umplut cu Pesto și cremă de brânză.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutură de Broccoli / cremă de brânză: într-o cratiță medie la foc mic, încălziți sucul de lămâie, untul sau margarina, usturoiul, busuiocul și pimento până când untul sau margarina s-au topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Unt
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Usturoi
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați cele 1 cană de nuci pecan, broccoli și ceapă și gătiți până când broccoli este fraged; apoi adăugați smântâna și crema de brânză și amestecați toate împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Nuci Pecan
Ceapă
3
Se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider pentru a se răci timp de 30 de minute.
4
Așezați 1 până la 2 linguri de umplutură de broccoli/cremă de brânză în centrul fiecărui piept de pui, înfășurați-le, puneți-le în lateral și fixați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Cremă De Brânză
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
5
Puneți bătutul de ou într-un vas sau castron puțin adânc și amestecați firimiturile de pâine și 1/2 cană de nuci pecan împreună într-un alt vas sau castron puțin adânc. Înmuiați rulourile de pui în ou, apoi în amestecul de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pui întreg
Nuci Pecan
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și sotati rulourile de pui acoperite în tigaie până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați rulourile rumenite într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când puiul este gătit și carnea de pui este albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se servește cu o porție mică de amestec rămas de broccoli/cremă de brânză deasupra fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Cremă De Brânză
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză