Piept de pui pane
Pieptul de pui pane se prepară în aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 311 calorii , 28 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, parmezan, pătrunjel și boia de ardei. Merge bine ca fel principal. Cu un scor spoonacular de 49% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Degete de pui pane , Chiftele de pui pane și Scoici coapte și pane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul, pătrunjelul, sarea și piperul. Într-un alt bol, combinați untul, sucul de lămâie și usturoiul. Înmuiați puiul în amestecul de unt, apoi tăvăliți-l prin pesmet.
Rulați puiul în stil rulou de jeleu; așezați-l cu cusătura în jos într-o tavă de copt unsă cu unsoare, de 28 cm x 18 cm.
Stropiți cu orice amestec de unt rămas; presărați cu boia de ardei.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35 de minute sau până când sucul iese limpede.