Piept de pui melasă fript cu ciorbă Elvețiană Sotată

Piept de pui melasă fript cu ciorbă Elvețiană Sotată
Piept de pui melasă fript cu Sauteed Swiss Chard este un fără lactate felul principal. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, jumătăți de piept de pui, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Chard Elvețian Sotat, Saut Marmeladă Elvețiană Saut, și Chard Elvețian Sotat.

Instrucțiuni

1
Căldură broiler. Bateți puiul uscat cu prosoape de hârtie, lăsați-l la o grosime uniformă și așezați-l pe o tigaie pentru pui. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, melasa, 1 lingură de ulei, condimentul smucit, 1/4 linguriță sare și 3 linguri apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
MelasăMelasă
Pui întregPui întreg
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
2
Ungeți puiul cu o parte din glazură. Se fierbe, se periază ocazional, până se gătește, aproximativ 9 minute. Aruncați glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Ungeți pâinea cu 1 lingură de ulei și presărați usturoiul. Se fierbe până când este crocant, 1 1/2 minute. Feliați pâinea în cruce. Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați șalotele și gătiți, amestecând, timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați bietul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute. Împărțiți puiul, mătgul și pâinea între farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
PâinePâine
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista