Piept de pui melasă fript cu ciorbă Elvețiană Sotată
Piept de pui melasă fript cu Sauteed Swiss Chard este un fără lactate felul principal. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, jumătăți de piept de pui, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Chard Elvețian Sotat, Saut Marmeladă Elvețiană Saut, și Chard Elvețian Sotat.
Instrucțiuni
Căldură broiler. Bateți puiul uscat cu prosoape de hârtie, lăsați-l la o grosime uniformă și așezați-l pe o tigaie pentru pui. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, melasa, 1 lingură de ulei, condimentul smucit, 1/4 linguriță sare și 3 linguri apă.
Ungeți puiul cu o parte din glazură. Se fierbe, se periază ocazional, până se gătește, aproximativ 9 minute. Aruncați glazura rămasă.
Ungeți pâinea cu 1 lingură de ulei și presărați usturoiul. Se fierbe până când este crocant, 1 1/2 minute. Feliați pâinea în cruce. Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați șalotele și gătiți, amestecând, timp de 4 minute.
Adăugați bietul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute. Împărțiți puiul, mătgul și pâinea între farfurii individuale.