Piept De Pui Mediteranean

Piept De Pui Mediteranean
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cuscus, boia de ardei, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Piept De Pui Umplut Mediteranean, Piept De Pui Umplut Mediteranean, și Piept De Pui Umplut În Stil Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 6 ingrediente.
2
Înmuiați puiul în iaurt, apoi în amestec de brânză, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Gatiti in tigaie pulverizata cu spray de gatit la foc mediu 5 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se servește peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
DificultateMediu
Gata În24 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista