Piept De Pui La Grătar Glazurat Balsamic
Pieptul de pui la grătar cu glazură balsamică este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 402 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, piept de pui cu piele, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Glazurat Balsamic La Grătar, Piept De Pui Glazurat Balsamic, și Piept De Pui Prăjit Glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mic, se amestecă ingredientele glazura; retrase din circuitul agricol.
Presărați puiul cu sare și piper.
Puneți puiul pe grătar, cu pielea în jos, la foc mediu. Gatiti 10 minute. Întoarceți puiul; periați jumătate din glazură uniform peste pui. Continuați să gătiți și să periați cu glazura rămasă cu 10 până la 12 minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (170F).