Piept de pui la grătar cu usturoi grecesc și ierburi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Usturoiul grecesc și pieptul de pui la grătar umplut cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 181 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de oregano, ceapă verde, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Ierburi, Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, amestecați brânza, măslinele, ceapa și oregano.
Așezați pieptul de pui plat pe suprafața de tăiere.
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare piept de pui formând un buzunar, păstrând intacte celelalte 3 părți. Umpleți fiecare pui cu amestec de brânză; fixați cu scobitori.
Ungeți puiul cu ulei; se presară sare și piper.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 10 minute, rotind ocazional, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).