Piept de pui la grătar cu unt de roșii-busuioc

Piept de pui la grătar cu unt de roșii-busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui la grătar cu unt de roșii-busuioc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $1.39 pe portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de usturoi-piper, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, Piept De Pui Cu Roșii-Busuioc, și Piept de pui umplut cu brânză, roșii și busuioc.

Instrucțiuni

1
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Presărați puiul cu amestec de usturoi-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Puneți puiul pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți puiul acoperit cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista