Piept De Pui La Grătar Cu Miere
Miere piept de pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 268 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de suc de lămâie, jumătăți de piept de pui cu piele, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept De Pui La Grătar, Piept De Pui La Grătar, și Hoisin-piept de pui la grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați puiul pe raft; grătar, acoperit, 5 minute, întorcându-se frecvent.
Periați puiul cu amestec catsup. Grătiți încă 12 minute sau până când ați terminat, întorcând și ungând frecvent cu amestecul de catsup rămas.
Transferați pe un platou mare de servire.