Piept de pui la grătar cu glazură picantă de piersici

Piept de pui la grătar cu glazură picantă de piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piept de pui la grătar cu glazură picantă de piersici. Această rețetă servește 8. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă este plăcută de 238 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de sare și piper kosher, jalapeno, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piept de pui la gratar cu glazura picant portocaliu-ghimbir, Pui la grătar cu glazură picantă de piersici, și Piept De Pui La Gratar Cu Glazura De Ceapa.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați conservele de piersici, uleiul de măsline, sosul de soia, muștarul, usturoiul și jalapeno într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.Rezervați 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți puiul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Așezați pielea de pui în jos și gătiți până se rumenesc, 6 până la 7 minute. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Ungeți ambele părți cu glazura de piersici și continuați să gătiți până când ați terminat, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
7
Așezați jumătățile de piersici tăiate cu fața în jos pe grătar și grătați timp de 2 minute. Întoarceți - vă, periați cu 1/2 cană rezervată de glazură de piersici și grătați până când piersicile sunt moi, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista