Piept De Pui La Grătar Condimentat Marocan

Marocan condimentat piept de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 252 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, coriandru, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. 212 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin, Piept de pui la grătar în iaurt condimentat, și Piept De Pui Ușor În Stil Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ingredientele pentru marinată (iaurt, coriandru, ulei de măsline, usturoi, boia, chimen, sare și piper) împreună într-un castron de dimensiuni medii.
Adăugați bucățile de pui în castron și acoperiți bine cu marinada. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider de la 6 la 10 ore.2
Încălziți grătarul la foc mare dacă utilizați un grătar pe gaz sau pregătiți cărbuni pentru căldură directă dacă utilizați cărbune. Dacă nu aveți un grătar, puteți folosi o tigaie din fontă pe aragaz. Grătiți pieptul de pui câteva minute pe fiecare parte, până când sunt fierte. Aveți grijă să nu gătiți prea mult, deoarece pieptul de pui se poate usca cu ușurință.