Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piept de pui la cuptor cu miere de portocale. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 49G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, piept de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept De Pui La Grătar Cu Iaurt De Muștar Cu Miere, Piept de pui în sos Curry-miere-muștar, și Pui De Muștar Cu Miere La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.Condimentează puiul cu 2 lingurițe de sare și tot piperul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați coaja de portocală, sucul, ceapa sau șalota, mierea și lingurița rămasă de sare într-o tigaie mare pentru cuptor, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până se reduce cu aproape jumătate, aproximativ 3 minute.