Piept de pui infuzat cu cimbru cu sos de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piept de pui cu piele, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Prăjit Cu Piele Crocantă + Sos De Tigaie Cu Cimbru De Rozmarin, Piept de pui cu sos Shiitake-cremă de cimbru și morcovi prăjiți, și Pui întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați apă rece, sare, boabe de piper, usturoi zdrobit și 3 crenguțe de cimbru până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Boabe De Piper
Usturoi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați puiul și amestecați bine. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Scoateți puiul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când strălucește și este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați puiul, părțile pielii în jos și gătiți 5 minute sau până se rumenesc. Folosiți clești cu mâner lung pentru a transforma puiul și gătiți cu 5 minute mai mult sau până devin aurii. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
6
Simmer descoperit aproximativ 20 de minute, fără a se întoarce, până când sucul de pui nu mai este roz atunci când cea mai groasă parte este tăiată la os (170F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Os
7
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l pe farfurie, rezervând picături în tigaie. Acoperiți bine cu folie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați untul și făina cu degetele sau cu o lingură. Frământați amestecul până când este o pastă netedă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Puneți tigaia la foc mediu și amestecați ceapa. Gatiti 3 minute, amestecand ocazional, sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați usturoiul tocat fin și gătiți 30 de secunde, amestecând constant, până când este parfumat. Se amestecă pasta de roșii și se gătește cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
12
Adăugați vin și creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
13
Se încălzește până la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se fierbe vinul 5 minute sau până se reduce la aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați bulion și 1 crenguță de cimbru în tigaie. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional sau până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați suc de rodie și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Zahăr Brun
16
Se încălzește până la fierbere, amestecând amestecul de rodie cu sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rodie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
17
Scoateți aproximativ jumătate din pasta de făină de unt. Aruncați acest lucru în sos fierbinte și bateți rapid cu sârmă. Repetați cu pasta rămasă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
18
Sosul de căldură la fierbere și fierbe 2 minute, amestecând constant.