Piept de pui infuzat cu cimbru cu sos de rodie

Piept de pui infuzat cu cimbru cu sos de rodie
Piept de pui infuzat cu cimbru cu sos de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piept de pui cu piele, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Prăjit Cu Piele Crocantă + Sos De Tigaie Cu Cimbru De Rozmarin, Piept de pui cu sos Shiitake-cremă de cimbru și morcovi prăjiți, și Pui întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați apă rece, sare, boabe de piper, usturoi zdrobit și 3 crenguțe de cimbru până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați puiul și amestecați bine. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Scoateți puiul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când strălucește și este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați puiul, părțile pielii în jos și gătiți 5 minute sau până se rumenesc. Folosiți clești cu mâner lung pentru a transforma puiul și gătiți cu 5 minute mai mult sau până devin aurii. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
6
Simmer descoperit aproximativ 20 de minute, fără a se întoarce, până când sucul de pui nu mai este roz atunci când cea mai groasă parte este tăiată la os (170F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
7
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l pe farfurie, rezervând picături în tigaie. Acoperiți bine cu folie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați untul și făina cu degetele sau cu o lingură. Frământați amestecul până când este o pastă netedă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Puneți tigaia la foc mediu și amestecați ceapa. Gatiti 3 minute, amestecand ocazional, sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați usturoiul tocat fin și gătiți 30 de secunde, amestecând constant, până când este parfumat. Se amestecă pasta de roșii și se gătește cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
12
Adăugați vin și creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
13
Se încălzește până la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se fierbe vinul 5 minute sau până se reduce la aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați bulion și 1 crenguță de cimbru în tigaie. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional sau până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați suc de rodie și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Zahăr BrunZahăr Brun
16
Se încălzește până la fierbere, amestecând amestecul de rodie cu sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Scoateți aproximativ jumătate din pasta de făină de unt. Aruncați acest lucru în sos fierbinte și bateți rapid cu sârmă. Repetați cu pasta rămasă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
18
Sosul de căldură la fierbere și fierbe 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
19
Serviți sosul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista