Piept De Pui Gorgonzola
Gorgonzola piept de pui este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 268 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, jumătăți de piept de pui, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola, Piept de pui cu Gorgonzola-Salsa de roșii, și Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Pat de pui uscat, apoi se taie un buzunar adânc de 3 inch-lung orizontal în partea lungă curbată a fiecărei jumătăți piept de pui. Umpleți fiecare buzunar cu un sfert de brânză. Condimentați puiul peste tot cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până când strălucește.
Așezați puiul, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți, netulburat, până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți sânii, apoi puneți tigaia în cuptor și coaceți până când sunt fierte, 20 până la 25 de minute.
Transferați puiul într-un platou.
Întoarceți tigaia la arzător (mânerul va fi foarte fierbinte) și adăugați apă și oțet. Se fierbe, amestecând și răzuind orice bucăți maro și brânză topită, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană de măsurare rezistentă la căldură, apoi se îndepărtează excesul de grăsime. Se condimentează cu sare și piper.