Piept De Pui Glazurat În Stil Chinezesc
Pieptul de pui glazurat în stil chinezesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $1.23 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, bulion de pui cu mai puțin sodiu, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept De Pui Glazurat Cu Arțar, Piept De Pui Glazurat Balsamic, și Piept De Pui Glazurat Cu Miere.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui, și saut timp de 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie. Reduceți căldura; amestecați cu grijă amestecul de bulion. Întoarceți puiul în tigaie; gătiți 3 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă la strat.