Piept de pui glazurat cu Guava și rozmarin
Guavan și rozmarin piept de pui glazurate este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 376 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, suc de lime, jeleu de guava și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Balsamic Piept De Pui Glazurat, Piept de pui cu var de soia-Kaffir cu conopidă glazurată, și Pui Glazurat Cu Portocale Și Rozmarin.
Instrucțiuni
Porniți broiler. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și dați deoparte.
Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, combinați jeleu de guava, suc de lime, crengute de rozmarin și usturoi zdrobit.
În tigaie mare, la foc mediu-mare, încălziți uleiul. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper. Dragă pui condimentat în făină și se pune în tigaie fierbinte. Gatiti puiul 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand este fiert.
Transferați pe foaia de copt. Se strecoară amestecul de guava într-un bol mic. Ungeți generos amestecul de guava peste pieptul de pui.
Așezați sub broiler la 4 până la 6 inci de la sursa de căldură timp de 1 minut. Întoarceți puiul și repetați de 2 ori.
Scoateți din broiler, periați încă o dată cu amestec de guava.